Primăria Timișoara nu primește nici un leu de la Consiliul Județean [1]

Bugetul Timișoarei nu va beneficia de nici un leu din sumele defalcate din impozitul pe venit aflate la dispoziția Consiliului Județean Timiș, informează corespondentul Informatia.ro (AMOS News).


Discuțiile legate de buget și împărțirea banilor au creat dispute și supărări între politicieni. Primarul țărănist al Timișoarei, Gheorghe Ciuhandu, a acuzat Consiliul Județean că are alte priorități și nu dă nici un leu către oraș. "Anul acesta, Timișoara nu va primi nici un ban de la bugetul Consiliului Județean. Nu e prima dată când nu primim bani de la ei. Se pare că și Guvernul și Consiliul Județean au alte priorități", a spus Ciuhandu.

Edilul a adăugat că i se pare nedrept ca Timișoara să fie tratată cu atâta indiferență. "Pentru mine, personal, și nu vreau să pozez în victimă, dar mi se pare absolut nedrept ca un oraș care, din punctul de vedere al dezvoltării economice și comerciale este pe locul doi după București, inclusiv ca furnizor la PIB și la bugetul de stat, să fie tratat cu atâta indiferență", a mai spus primarul Timișoarei. Orașul va avea un buget de circa 700 de milioane de lei. Planul financiar va fi supus plenului Consiliului Local în 24 martie.
Publicat de : Ioana TOMA
Data publicării: 19 Mar 2009 - 05:25
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=32675&titlu=Primaria_Timisoara_nu_primeste_nici_un_leu_de_la_Consiliul_Judetean