Deputații PNL au depus moțiunea simplă "Educația sub cenzura Ecaterinei Andronescu, istoria se repetă" [1]

Deputatul PNL Alina Gorghiu a depus în plen, moțiunea simplă pe educație inițiată de grupul deputaților liberali și intitulată "Educația sub cenzura Ecaterinei Andronescu, istoria se repetă". Prin această moțiune, liberalii doresc o reacție la "bâlbâielile" ministrului Educației.Social-democratul Anghel Stanciu a contestat însă depunerea moțiunii, susținând că Gorghiu nu trebuia să facă referire la conținutul acesteia. Vicepreședintele Ioan Oltean (PD-L) a menționat totuși că moțiunea a fost depusă respectând prevederile legale și a precizat că toate comentariile Alinei Gorghiu sunt cauzate de lipsa de experiență parlamentară.

Conducerea PNL a decis, încă de luni dimineață, în unanimitate, să depună marți o moțiune simplă pe educație, după cum a declarat secretarul general al PNL, Dan Motreanu. Alina Gorghiu a precizat că moțiunea simplă are semnăturile tuturor deputaților din grupul de la Camera Deputaților, iar textul va fi definitivat marți.


Publicat de : Cosmin BUHUȘ
Data publicării: 18 Mar 2009 - 05:35
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=32663&titlu=Deputatii_PNL_au_depus_motiunea_simpla___Educatia_sub_cenzura_Ecaterinei_Andronescu__istoria_se_repeta__