Filiala PNL Galați dă o notă bună lui Antonescu, însă apreciază mai bună evoluția lui Tăriceanu [1]

Senatorul PNL Paul Ichim a declarat, vineri, că filiala Galați acordă o notă bună lui Crin Antonescu, însă apreciază mai mult evoluția lui Călin Popescu Tăriceanu, transmite corespondentul Informația.ro. (AMOS News).Paul Ichim susține că Tăriceanu a crescut ca și persoană publică, chiar dacă a făcut de-a lungul timpului anumite treburi mai puțin inspirate. „În mare, se apreciază evoluția pozitivă a lui Tăriceanu, apreciem și discursul lui Crin Antonescu, însă partea pro-Tăriceanu e mult mai semnificativă”, a spus Paul Ichim.

Potrivit aceleași surse, bătălia dintre cei doi candidați pentru fotoliul de președinte al PNL nu va produce o ruptură în partid. “Este prima dată când văd un interes general în partidul liberal. Indiferent dacă vor fi păreri contrare și sunt doi candidați, atitudinea generală este de a nu se produce nici o ruptură în partid”, a spus Ichim.

Senatorului liberal a mai apreciat că decizia nu e definitivă, ea urmând a fi luată de vicepreședintele PNL, liderul filialei Galați, Victor Paul Dobre. De altfel, Dobre a dezvăluit presei că votul în Congres va fi condiționat de obținerea unor funcții in Biroul Poltic Central.
Filiala PNL Galați va merge la Congres cu 31 de delegați, care urmează să fie stabiliți în maxim o săptămână. 


Publicat de : ---
Data publicării: 07 Mar 2009 - 08:23
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=32582&titlu=Filiala_PNL_Galati_da_o_nota_buna_lui_Antonescu__insa_apreciaza_mai_buna_evolutia_lui_Tariceanu