Două primării din Timiș au anunțat disponibilizări [1]

Peste 100 de angajați ai Primăriilor timișene Făget și Săcălaz vor fi disponibilizați în perioada următoare, au anunțat primarii celor două localități, informează corespondentul Informatia.ro (AMOS News).


La Făget, Marcel Avram, edilul democrat-liberal ales duminica trecută la al doilea tur de scrutin, a declarat că se va trece la disponibilizări, deoarece sunt prea mulți angajați.

"În urma unei analize va fi stabilită utilitatea fiecărui angajat din Primăria Făget. Împreună cu consilierii locali, voi stabili organigrama. Restructurările vor fi făcute doar pe criterii de competență, nu politice", a spus Marcel Avram.

În administrația locală din micuțul oraș sunt angajate 241 de de persoane, adică aproape o jumătate din numărul funcționarilor din Primăria Timișoarei, conform primarului. Acesta spune că 20% dintre angajați sunt asistenți maternali, dar aceștia vor fi scutiți de măsurile luate de primarul nou ales.

Aceasta este a doua primărie din Timiș care anunță disponibilizări. Și în comuna periurbană Săcălaz, se analizează cine rămâne și cine pleacă din 1 martie. În această localitate, vor fi disponibilizați o treime din angajați, adică peste 50 de persoane, după cum a spus primarul Ilie Todașcă.


Publicat de : Ioana TOMA
Data publicării: 27 Feb 2009 - 05:18
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=32500&titlu=Doua_primarii_din_Timis_au_anuntat_disponibilizari