Primarul Ciuhandu cere ajutorul parlamentarilor de Timișoara [1]

Primarul Timișoarei, Gheorghe Ciuhandu, viceprimarii Adrian Orza și Sorin Grindeanu, și directorii direcțiilor specializate ale Primăriei s-au întâlnit cu parlamentarii aleși pe colegiile din Timișoara, informează corespondentul AMOS News (Informatia.ro).

Din partea parlamentarilor au fost prezenți senatorii Gheorghe David (PD-L) și Nicolae Robu (PNL), deputații Horia Cristian (PNL), Ștefan Drăgulescu (PD-L) și Dușan Popov (Uniunea Sârbilor). Fiecare a primit un dosar stufos din partea edililor. Acestora li s-a cerut, printre altele, să susțină la Ministerul Agriculturii acodarea mai multor hectare orașului, de către Agenția Domeniului Statului, pentru retrocedări.

Totodată, parlamentarii trebuie să urgenteze realizarea centurii și să se implice în găsirea unor soluții pentru construcția unor baze de înot, săli de sport și salvarea spațiilor verzi. O cerere importantă a fost și aceea ca parlamentarii să ceară bani de la Guvern pentru reabilitarea pasajului de pe Calea Șagului, pe unde intră toate mașinile care vin dinspre Serbia. Parlamentarii se vor întâlni cu primarul orașului în ultima vineri a fiecărei luni.

"Sper să ne ajute să rezolvăm problemele orașului. Le-am dat un portofoliu de probleme cu care ne confruntăm. Sunt, pe de o parte, proiecte legislative, dar și proiecte aflate în curs de derulare, dar și diferite informări pe probleme cetățenești. Am inserat în mapă și o propunere a Asociației Secretarilor Municipali, vizând anumite reglementări juridice necesare", a spus primarul Gheorghe Ciuhandu.
Publicat de : Ioana TOMA
Data publicării: 31 Ian 2009 - 06:06
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=32259&titlu=Primarul_Ciuhandu_cere_ajutorul_parlamentarilor_de_Timisoara