Arad: Cristian Drăgan este noul președinte al ATOP [1]

Membrii Autorității Teritoriale de Ordine Publică Arad s-au reunit, vineri, pentru a-și alege președintele și componența comisiilor de lucru, informează corespondentul AMOS News (Informatia.ro).

În urma votului, Cristian Drăgan, vicepreședintele Consiliului Județean, va îndeplini funcția de președinte al Autorității, urmând să activeze în cadrul Comisiei de coordonare, situații de urgență și pentru petiții.

Pe ordinea de zi a ședinței s-a mai aflat prezentarea raportului de activitatea al ATOP pentru anul 2008, prezentarea raportului de activitate al IPJ pentru anul 2008 și întocmirea Planului strategic pentru anul 2009, care cuprinde principalele obiective ce trebuie îndeplinite de unitățile de poliție și indicatorii de performanță minimali.

La ședință a fost invitat să participe și Valer Mărginean, șeful Serviciului de Ordine Publică al Poliției Comunitare Arad. În urma discuțiilor, s-a stabilit ca, până la o eventuală modificare a Legii 218/2002, reprezentantul Poliției Comunitare să primească statut de invitat permanent, date fiind importanța și rolul instituției pe care o reprezintă în contextul ordinii și siguranței publice.

Cristian Drăgan, președintele Autorității, a declarat că asigurarea ordinii și siguranței cetățeanului este unul dintre obiectivele cele mai importante ale Autorității. „Am constatat că este nevoie de o reunire a eforturilor, de o colaborare între instituții, pentru ca lucrurile pe acest palier să se lege mai bine și vom lucra împreună pe acest domeniu. Dorim să întărim legăturile dintre factorii responsabili de ordinea publică și colaborarea între Autoritățile din regiunea Vest“, a declarat vicepreședintele Consiliului Județean Arad.
Publicat de : Paul PREDA
Data publicării: 31 Ian 2009 - 06:05
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=32254&titlu=Arad__Cristian_Dragan_este_noul_presedinte_al_ATOP_