Parlamentarii s-au certat pe marginea suportului în care va fi trimis bugetul Camerei Deputaților [1]

Deputații nu s-au înțeles asupra formatului în care va fi trimis bugetul Camerei Deputaților către fiecare reprezentant din Parlamentul României.

În ședința Biroului Permanent a Camerei Deputaților, parlamentarii s-au certat pe tema formatului needitabil, în format PDF, în care va fi trimis bugetul către fiecare reprezenant din Camera Deputaților. Vicepreședintele Camerei Deputaților, Bogdan Olteanu și colegul său de partid Eugen Nicolăescu au afirmat că nu înțeleg motivul pentru care bugetul nu va mai fi transmis deputaților pe suport de hârtie sau pe CD dar într-o formă ce poate fi editată. "Înțeleg faptul că se dorește economisirea hârtiei, dar nu înțeleg din ce motiv se oferă o variantă ce nu poate fi editată", a afirmat vicepreședintele Camerei Deputaților, Bogdan Olteanu. Conducerea Camerei Deputaților a stabilit ca în următoarea perioadă să reducă la maxim cheltuielile din anumite sectoare de activitate. Astfel, prin trimiterea bugetului în format electronic, conducerea Camerei Deputaților dorește să economisească cheltuielile pentru achiziționarea de hârtie. Reprezentanții Guvernului, dar și liderii grupurilor parlamentare vor primi totuși bugetul Camerei Deputaților pe suport de hârtie.
Publicat de : Cosmin BUHUȘ
Data publicării: 30 Ian 2009 - 06:08
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=32231&titlu=Parlamentarii_s_au_certat_pe_marginea_suportului_in_care_va_fi_trimis_bugetul_Camerei_Deputatilor