Aleșii locali din PNG se tem să se înscrie oficial în PD-L [1]

Pentru a nu-și pierde funcțiile din administrația publică locală, majoritatea aleșilor locali din PNG, care și-au arătat intenția de a migra spre PD-L, nu doresc deocamdată să fie înscriși oficial în rândul democrat-liberalilor.

Zilele trecute, întreaga conducere a filialei din București a PNG a migrat la PD-L. Cu toate acestea, surse din PD-L spun că majoritatea PNG-iștilor nu a demisionat din partidul condus de  George Becali, pentru a nu-și pierde mandatele de consilieri.

Singurul care s-a înscris oficial în PD-L este fostul președinte al PNG București, Viorel Tudorache.

Demisiile masive din PNG au început imediat după alegeri, când conducerea  organizației de București, singura care a reușit să obțină 5% la parlamentare, a demarat negocieri cu lideri ai PD-L București.

Trecerea organizațiilor PNG-CD la PD-L ar urma să se facă, în acest an, prin absorbție. Președinții de organizații ai PNG-CD ar urma însă să devină vicepreședinți la organizațiile PD-L.


Publicat de : Cosmin BUHUȘ
Data publicării: 24 Ian 2009 - 06:45
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=32169&titlu=Alesii_locali_din_PNG_se_tem_sa_se_inscrie_oficial_in_PD_L