Un colonel de jandarmi, trimis în judecată pentru că a agresat doi jurnaliști [1]

Ofițerul de jandarmi acuzat că ar agresat doi ziariști de la TVR Cluj la finalul meciului dintre Apulum Alba-Iulia și CFR Cluj vor fi trimiși din nou în judecată. De asemenea, a fost sancționat colonelul care a încercat să mușamalizeze întreaga afacere.

Potrivit reprezentanților Ministerului Administrației și Internelor, colonelul clujean Aurel Capătă va fi rejudecat de Consiliul de Judecată al Comandamentului Național al Jandarmeriei.

Acesta a distrus o cameră video ce aparținea studioului clujean al TVR și i-a agresat pe reporterul și pe cameramanul care încercau să îi intervieveze pe fotbaliștii din Alba-Iulia și Cluj la finalul meciului disputat în data de 21 august 2004. Reprezentanții Ministerului de Interne au dispus Comandamentului Național al Jandarmeriei să ia măsurile necesare pentru a-i despăgubi pe jurnaliști din salariul colonelului bătăuș.

Tot conducerea Ministerului Administrației și Internelor a dispus sancționarea colonelului Aurel Mircea Părăuțiu. Acesta a condus ancheta începută după ce jurnaliștii l-au reclamat pe colonelul Capătă și a vrut să îl scoată basma curată pe colegul său.
Publicat de : Francisc MĂDĂRĂȘAN
Data publicării: 09 Ian 2005 - 11:45
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=32&titlu=Un_colonel_de_jandarmi__trimis_in_judecata_pentru_ca_a_agresat_doi_jurnalisti