Arad: O consilieră PD-L a fost aleasă prima femeie viceprimar după 1990 [1]

Consiliul Local Municipal Arad întrunit, marți, în ședință extraordinară a ales noul viceprimar care va ocupa, începând cu 1 ianuarie 2009, postul rămas vacant în urma retragerii lui Ovidiu Marian, ales în Senatul României, informează corespondentul AMOS News (Informatia.ro).

Astfel, consilierul Geanina Pistru (PD-L) a fost ales viceprimar cu 19 voturi pentru și o abținere. Geanina Pistru este prima femeie care va ocupa această funcție după 1990.

Tot în sedința de marți, Consiliul Local Municipal a validat mandatele celor doi supleanți care vor ocupa locurile rămase vacante în urma retragerii din CLM a consilierui Adrian Nițu și viceprimarului Ovidiu Marian, aleși în Parlamentul României.

Noii membrii în Consiliul Local Municipal din partea PD-L sunt Roșu Petru și Gligor Teodor. Mandatele acestora intra în vigoare de la data de 1 ianuarie 2009.
Publicat de : Paul PREDA
Data publicării: 31 Dec 2008 - 05:53
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=31952&titlu=Arad__O_consiliera_PD_L_a_fost_aleasa_prima_femeie_viceprimar_dupa_1990_