Primarul de Sfântu Gheorghe ar desființa consiliile județene [1]

Primarul municipiului Sfântu Gheorghe, Antal Arpad, consideră Consiliul Județean ca fiind „o instituție în plus”, transmite corespondentul AMOS News (Informația.ro).

Antal Arpad a declarat vineri, în cadrul unei conferințe de presă, că nu i se pare necesar Consiliul Județean ca și instituție, deoarece, consideră el, acesta „nu are atribuții concrete pentru a rezolva problemele oamenilor”.

Antal Arpad, devenit primar de Sfântu Gheorghe în urma alegerilor locale din luna iunie, a format o echipă cu noul președinte al Consiliului Județean (CJ) Covasna, Tamas Sandor. Ambii proveniți din UDMR și având experiența mandatelor de deputați în Parlamentul României, Antal Arpad și Tamas Sandor nu s-au ferit să afirme că prietenia lor va putea fi benefică județului Covasna, facilitând munca în echipă.

Astfel, afirmând că CJ nu reprezintă decât „o instituție în plus”, Antal Arpad a declarat joi că, dacă ar fi după el, ar desființa consiliile județene, precizând că părerea sa „nu este un secret” pentru Tamas Sandor.

Pe de altă parte, contactat telefonic, Tamas Sandor nu a recunoscut că Antal Arpad i-ar fi făcut vreodată cunoscută părerea sa despre consiliile județene


Publicat de : Monica RIZEA
Data publicării: 29 Noi 2008 - 06:59
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=31672&titlu=Primarul_de_Sfantu_Gheorghe_ar_desfiinta_consiliile_judetene