TMB a anulat decizia primarului Capitalei de sancționare a lui Radu Ancuța [1]

Tribunalul Municipiului București (TMB) a anulat sancțiunea dată de primarul Sorin Oprescu, șefului Direcției Integrare Europeană din Primăria Capitalei Radu Ancuța.

Oprescu a dat ordin ca acesta să primească cu 20% mai puțin din salariu și retrogradarea timp de trei luni. Anularea acestei decizii de către instanță, poate fi atacată cu recurs.

Pe 8 Octombrie TMB a suspendat decizia lui Sorin Oprescu de îl repune în funcție pe Radu Ancuța, în așteptarea unei decizii definitive privind anularea actului emis de primar.

În cazul în care Radu Ancuța câștigă și la Curtea de Apel Bucureși, Primăria îi va plăti acestuia diferența de salariu oprită timp de trei luni.

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu a luat aceste măsuri după ce Radu Ancuța a fost acuzat că l-ar fi dezinformat pe primarul general în legătură cu modul în care a fost organizată etapa Campionatului de Formula 3 din August 2007.


Publicat de : Mihaela ȘTEFAN
Data publicării: 27 Noi 2008 - 05:20
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=31654&titlu=TMB_a_anulat_decizia_primarului_Capitalei_de_sanctionare_a_lui_Radu_Ancuta