Deputatul George Băeșu a depus plângere penală la Parchet [1]

Deputatul PSD de Vrancea, George Băeșu, aspirant la un nou mandat de parlamentar, a depus azi o plângere penală la Parchetul Vrancea formulată împotriva PD-L Vrancea, transmite corespondentul AMOS News (Informatia.ro).

Deputatul George Băeșu a depus azi o plângere penală la Parchetul Vrancea împotriva conducerii PD-L Vrancea ca urmare a unor acuzații făcute de această formațiune într-un cotidian local în regim de publicitate. Practic, PD-L îl acuză pe George Băeșu că încearcă să intimideze reprezentanții PD-L din secțiile de votare. PD-L acuză PSD că încearcă să fraudeze alegerile în Vrancea.

Deputatul PSD apreciază aceste fapte ca fiind infracțiuni de o gravitate deosebită, menite să manipuleze electoratul.

“De asemenea, deputatul George Băeșu a formulat plângere penală împotriva conducerii PD-L Vrancea, fiind însă în cunoștință de cauză că președintele Filialei Județene a PD-L, Alin Trășculescu, nu își asumă textul apărut. Ca tată de familie și locuitor al municipiului Focșani, George Băeșu nu acceptă mistificarea adevărului și terfelirea publică a imaginii sale și, în acest sens, va uza de toate căile legale pentru tragerea la răspundere a celor vinovați“, se arată într-un comunicat remis presei de către Biroul Parlamentar al deputatului George Băeșu.

Alin Trășculescu, președintele PD-L Vrancea și-a menținut însă afirmațiile potrivit cărora reprezentanții PD-L din secțiile de votare sunt amenințați de către PSD.
Publicat de : Nicoleta EPURE
Data publicării: 25 Noi 2008 - 04:56
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=31629&titlu=Deputatul_George_Baesu_a_depus_plangere_penala_la_Parchet