Arad: Primăria organizează consultări publice [1]

Primăria Arad și Consiliul Local Municipal organizează consultări publice cu locuitorii municipiului, transmite corespondentul AMOS News.

Reprezentanții executivului Primăriei și consilierii municipali vor prezenta arădenilor din fiecare cartier, proiectele pe care administrația locală le are în vedere pentru anul 2009, vor purta discuții despre aceste proiecte și se vor consulta cu locuitorii fiecarărei zonei pentru stabilirea altor obiective pe care administrația să le aibă în vedere la întocmirea bugetului pentru anul viitor.

„Dialogul permanent cu cetățenii este o prioritate pentru administrația locală în stabilirea priorităților de dezvoltare a municipiului, iar implicarea activă a locuitorilor municipiului în viața comunității s-a concretizat prin elaborarea și adoptarea Stategiei de dezvoltare a municipiului Arad în perioada 2008-2013, 2014-2020“, se arată într-un comunicat al Primăriei Arad.
Publicat de : Paul PREDA
Data publicării: 30 Oct 2008 - 05:18
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=31430&titlu=Arad__Primaria_organizeaza_consultari_publice