Dezbaterea Caraș-Severinul multicultural - trecut și viitor european [1]

Consiliului Județean Caraș-Severin a organizat dezbatere cu titlul „Caraș-Severinul multicultural – trecut și viitor european”, transmite corespondentul AMOS News.

Manifestarea este una dintre cele 230 de acțiuni de acest gen organizate în 32 de țări, 9 în România, pe parcursul lunii octombrie, în prelungirea Open Days 2008. Organizată sub forma unei dezbateri, manifestarea a reunit cadre didactice, studenți și elevi, reprezentanți ai societății civile și nu în ultimul rând pe cei ai minorităților care locuiesc în regiune. Aceștia au discutat pe marginea moștenirii multiculturale a Caraș-Severinului și a tradițiilor europene ale regiunii. La începutul acestei luni, o delegație a Consiliului Județean Caraș-Severin a participat la Săptămâna europeană a regiunilor și orașelor – Open Days 2008 organizată la Bruxelles, Belgia. Caraș-Severinul a fost unul dintre cele 6 județe românești reprezentate astfel la cel mai mare eveniment al regiunilor și orașelor din Europa.
Publicat de : Vali POPOVICI
Data publicării: 30 Oct 2008 - 05:17
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=31427&titlu=Dezbaterea_Caras_Severinul_multicultural___trecut_si_viitor_european