Arad: Primarii și viceprimarii PD-L au pichetat Prefectura [1]

Aproximativ 250 de primari, viceprimari, secretari de primării și consilieri locali ai PD-L au pichetat, marți, Prefectura Arad, acuzând Guvernul că a alocat județului Arad prea puțini bani la ultima rectificare bugetară, informează corespondentul AMOS News.

Participanții la protest au purtat lozinci cu mesaje la adresa Guvernului. „Banii Aradului să rămână la arădeni“, „Vrem continuarea investițiilor“, „Respect pentru Arad“, „Nu Loganuri cu 70.000 euro“, „Bani pentru drumuri“, „Fonduri pentru administrațiile locale“, au fost câteva din mesajele inscripționate pe pancartele purtate de cei care au participat la protest.

Primarii și viceprimarii PD-L au acuzat Guvernul că alocă fonduri pentru investiții în localitățile pe care le conduc, iar o parte dintre proiecte sunt în pericol de a nu mai fi finalizate, din lipsa finanțării. La acțiunea de marți au participat și o parte dintre liderii locali ai PD-L Arad, care au spus că îi susțin pe primary în demersul lor de a obține bani de la Guvern pentru investiții. Primarii și viceprimarii au susținut că protestul nu este unul politic, ci unul prin care să atragă atenția guvernanților că Aradul nu primeșete bani pentru investiții.

O delegație a protestatarilor, din care au făcut parte președintele și vicepreședinții Consiliului Județean Arad, președintele PD-L Arad, Gheorghe Seculici, precum și primari și viceprimari PD-L a fost primită de prefectul județului Arad, Gavril Popescu, care a preluat o listă cu revendicările protestatarilor.
Publicat de : Paul PREDA
Data publicării: 29 Oct 2008 - 04:23
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=31413&titlu=Arad__Primarii_si_viceprimarii_PD_L_au_pichetat_Prefectura