Functionar ridicat de procurori din Primarie [1]


Inspectorul-asistent Marius Cristian Braniscan, de la Directia Utilitati Publice, din cadrul Primariei Capitalei, a fost retinut ieri-dimineata direct din biroul sau de catre procurorii Directiei Generale Anticoruptie (DGA)

. Surse din cadrul municipalitatii spun ca Braniscan ar fi implicat in diverse demersuri pentru emiterea unor autorizatii de constructie ilegale.

Chiar daca postul pe care il ocupa in cadrul Primariei Municipiului Bucuresti este incadrat in Serviciul Managementul Deseurilor, Salubritate, Iluminat Public, se pare ca inspectorul obisnuia sa se laude in fata unor oameni de afaceri ca le poate facilita accesul la functionarii din Primarie, care la randul lor i-ar fi putut ?ajuta? sa obtina avize de constructie fara dureri de cap.

?Imprumuta bani de la unii si altii?

Colegii lui Braniscan au mai spus ca procurorii l-au ?ridicat? pe acesta direct de la birou, pentru ca sa-l poata insoti acasa in vederea perchezitionarii apartamentului. ?Stim doar ca au venit de dimineata procurorii de la Directia Generala Anticoruptie, ne-au aratat mandatul de perchezitie pentru biroul si calculatorul colegului nostru.

 Noua doar ne-au cerut fisa postului, iar cand am intrebat daca sa incepem demersurile pentru suspendarea din functie, procurorii ne-au spus sa asteptam raspunsul lor?, a explicat Magdalena Iuga, director in cadrul Directiei de Utilitati Publice.

Cristian Braniscan lucreaza la Primaria Capitalei de aproape un an de zile, iar colegii il caracterizeaza drept ?un om neserios, care imprumuta mai mereu bani de la unii si altii si care cam lipsea de la serviciu?.
Publicat de : ---
Data publicării: 29 Oct 2008 - 04:23
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=31411&titlu=Functionar_ridicat_de_procurori_din_Primarie