In nici 4 luni, grupul parlamentar PPRM a scazut cu o optime [1]

Grupul parlamentar al PPRM din Camera Deputatilor a ajuns sa numere 42 de membri, fata de 48 cu cati a pornit la drum in decembrie 2004.

Mai intai s-a produs defectiunea celor 5 deputati proveniti din miscarea sindicala, iar zilele trecute deputatul de Tulcea, Nati Meir, a fost exclus din partid. Liderul grupului parlamentar, avocatul Lucian Augustin Bolcas, a declarat ca sanctionarea lui Meir s-a datorat interpretarii abuzive pe care acesta a dat-o unui articol aparut in oficiosul partidului, "Tricolorul", si solicitarii imperative, quasi-ultimative facute de acesta ca partidul sa ia atitudine fata de materialul cu pricina. Bolcas a sustinut ca, practic, Meir a santajat partidul, drept pentru care PPRM a decis sa rupa mariajul cu romano-israelianul. "Pe noi nu ne santajeaza nimeni", a adaugat Bolcas. El a mai spus ca in randurile PPRM se mai afla unii etnici evrei, alaturi de vreo 10.000 de maghiari, turci, tatari, tigani.
Publicat de : S.P.A.
Data publicării: 09 Apr 2005 - 10:39
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=3117&titlu=In_nici_4_luni__grupul_parlamentar_PPRM_a_scazut_cu_o_optime