Deputatul Marcu Tudor s-a plans ca a luat gripa de la senatoarea PNL Norica Nicolai [1]

"Si-asa, ultima oara cand ne-am intalnit, am luat gripa de la doamna senator Norica Nicolai", a declarat, ieri, in timpul unei dezbateri din Senat la un proiect de modificare a legii SIE, fratele lui Vadim Tudor, deputatul Marcu Tudor.

Remarca, lipsita de orice legatura cu subiectul aflat in discutie, a provocat rasetele senatorilor, care pareau ca intrevad un anume subinteles al celor spuse de deputatul PPRM. Norica Nicolai (PNL) s-a uitat uluita la Marcu Tudor, dar nu a avut nici un comentariu. Senatoarea PNL a sustinut punctul de vedere al comisiei de aparare din Senat, care a respins initiativa de modificare a legii SIE inaintata de deputatul PPRM Marcu Tudor. Initiativa urmarea desfiintarea prevederii legale potrivit careia comisia parlamentara de control SIE este alcatuita din doi senatori si trei deputati. Eliminarea acestui text i-ar permite deputatei PPRM Daniela Buruiana sa faca parte din comisia SIE.
Publicat de : M.V.M.
Data publicării: 08 Apr 2005 - 08:09
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=3091&titlu=Deputatul_Marcu_Tudor_s_a_plans_ca_a_luat_gripa_de_la_senatoarea_PNL_Norica_Nicolai