Lideri din PD-L Constanța spun că nu vor să le fie distrusă munca de o blondă [1]

Numeroși membri ai PD-L Constanța au convocat o ședință extraordinară a Consiliului de Coordonare Județean, pentru data de 2 August. Scopul ședinței este analizarea rezultatelor de la alegerile locale.

Consilierul județean al PDL, Mihai Petre a afirmat că, ședințele extraordinare ale Consiliului de Coordonare Județean pot fi convocate de către Biroul Permanent Național, președintele sau jumătate din membrii Biroului Permanent Județean, o treime din membrii Colegiului Director Județean, respectiv un sfert din membrii Consiliului Județean de Coordonare. El a menționat că au fost strânse 35 de semnături de la reprezentanți ai Colegiului Director Județean, chiar dacă numărul minim de semnături, pentru convocarea CCJ este de doar 24. 

"Consiliul de Coordonare Județean nu e o speritoare pentru nimeni, ci instrumentul suprem de democrație internă, capabil să efectueze o analiză la rece a rezultatelor la alegerile locale și, mai mult decât atât, care să arate foarte clar oamenii care au muncit în campanie și care merită să conducă organizația județeană a PDL. Orice decizie luată fără consultarea CCJ poate crea probleme în activitatea internă de partid", a explicat Mihai Petre, în cadrul unei conferințe de presă de astăzi.

Tot astăzi, primarul orașului Ovidiu, Dumitru Bocai a afirmat că, președintele PD-L, Emil Boc nu ar cunoaște situația de la Constanța. Bocai a criticat-o voalat și pe Elena Udrea, desemnată să reorganizeze filiala din Constanța. "Reprezint o organizație puternică, cea de la Ovidiu, iar munca mea este călcată în picioare. De cine? De unul dintre liderii naționali care vine și decide ce se întâmplă la Constanța. Organizația județeană trebuie să își aleagă singură liderii. L-am admirat de Radu Berceanu, el a avut mai mult sânge. A spus că nu vrea blonde la el în organizație și nu au fost blonde acolo. Tot el conduce organizația județeană pentru că a fost reconfirmat ca președinte", a afirmat Dumitru Bocai.


Publicat de : Cosmin BUHUȘ
Data publicării: 28 Iul 2008 - 05:01
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=30581&titlu=Lideri_din_PD_L_Constanta_spun_ca_nu_vor_sa_le_fie_distrusa_munca_de_o_blonda