Cluj: Primăria deschide primul centru de informare turistică [1]

Primaria Cluj-Napoca va inaugura joi un centru de informare turistică. Acesta este primul birou de informații destinat turiștilor înființat în Cluj-Napoca, transmite corespondentul AMOS News.

Centru de informare va fi situat pe Bulevardul Eroilor din Cluj-Napoca. Prin intermediul centrului, vizitatorii vor putea afla despre posibilitățile de cazare din oraș și de prețurile acestora, precum și despre obiectivele turistice ale orașului și județului. Turiștii vor primi și noua hartă a Clujului. Majoritatea materialelor informative sunt editate în limba engleza și în maghiara. Tot joi vor funcționa și punctele de informare mobile aflate în Piata Muzeului, lângă Casei Matei și în Parcul Central.

Acest punct de informare turistică este al doilea înființat în județul Cluj. Primul de acest fel se află la Turda. Acesta funcționează la Centrul Rațiu Pentru Democrație.
Publicat de : Francisc MĂDĂRĂȘAN
Data publicării: 26 Iun 2008 - 04:27
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=30059&titlu=Cluj__Primaria_deschide_primul_centru_de_informare_turistica_