Iași: Simirad va fi contestat la Curtea de Apel [1]

Constantin Simirad a fost, ieri, validat de Tribunalul Iași în funcția de președinte al Consiliului Județean. În aceeași zi, senatorul Dan Cârlan, președintele PD-L, a contestat validarea, însă instanța i-a respins cererea deoarece nu a prezentat probe, transmite corespondentul AMOS News.

Simirad va fi contestat si la Curtea de Apel, instanța superioară care va da o decizie definitivă și irevocabilă.


Senatorul Dan Carlan a  contestat decizia Tribunalului de a valida mandatul de presedinte al Consiliului Judetean pentru Constantin Simirad pe motiv acesta ar fi colaborat cu Securitatatea.


Magistratii Tribunalului  au respins cererea lui Carlan deoarece nu a prezentat dovezi. Cu toate acestea, senatorul PD-L nu renunta si va face contestatie si la Curtea de Apel. Aici decizia va fi definitiva si irevocabila.


"Chiar dacă tribunalul a validat mandatul, joi când voi reveni la Iași voi depune contestație si la Curtea de Apel" a declarat pentru AMOS News, senatorul Dan Cârlan."


Publicat de : Loredana POPOVICI
Data publicării: 19 Iun 2008 - 05:27
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=29947&titlu=Iasi__Simirad_va_fi_contestat_la_Curtea_de_Apel