PD-L: “Esecul inregistrat la alegeri nu i se poate imputa lui Basescu”

Primarul general in exercitiu al Capitalei, Adriean Videanu, prim-vicepresedinte al PD-L, a declarat, ieri, ca esecul inregistrat la alegerile pentru Primaria Municipiului Bucuresti nu i se poate imputa presedintelui Traian Basescu, ci lui si candidatului democrat-liberal, Vasile Blaga

. ”Vazand ca se tot acrediteaza ideea esecului la Bucuresti si vreau sa va spun ca in calitate de inca primar general si prim-vicepresedinte al partidului, imi asum esecul de la Bucuresti alaturi de candidatul nostru, Vasile Blaga. As vrea sa dezavuez acele atitudini care tot timpul spun ca Traian Basescu a pierdut alegerile la Bucuresti”, a spus Videanu, intr-o conferinta de presa.
El si-a reprosat ca nu a comunicat mai mult bucurestenilor beneficiile proiectelor demarate de administratie. ”Asa cum am spus-o de fiecare data, poate ar fi trebuit sa comunic mai bine. Nu-mi pare rau din ceea ce am facut in municipiul Bucuresti, iar acest lucru incepe deja sa se vada. Bucurestenii vor evalua in urmatoarele sase luni, un an, proiectele care erau necesare in Bucuresti si beneficiile pe care le vor avea in perioada imediat urmatoare”, a afirmat Adriean Videanu.


Publicat de : ---
Data publicării: 18 Iun 2008 - 05:32
 

Link ştire