Videanu - salvat de sepepistii lui Tariceanu [1]

Candidatul Aliantei D.A. la functia de primar al Capitalei, Adriean Videanu, si sotia sa au fost intampinati la poarta Grupului scolar "Timpuri Noi", unde urmau sa voteze, de un maidanez maroniu care-si facea veacul prin curte.

Vizibil incantat de sosirea inaltilor oaspeti - Videanu era insotit de familia Tariceanu si de ministrul Culturii, Mona Musca - maidanezul s-a indreptat, dand vesel din coada, spre picioarele posibilei viitoare doamne primar. Aceasta s-a uitat circumspecta la potaie si apoi a facut un pas prudent catre sotul ei. Cainele a inteles situatia, a parasit terenul si a plecat inainte ca numerosii ofiteri de paza care-l protejau pe premierul Tariceanu sa intervina. Odata calea eliberata, familia Videanu s-a indreptat catre sectia de vot, si-a indeplinit datoria civica, iar la iesirea din sectie candidatul Aliantei D.A. a declarat: "Unindu-ne fortele, putem face marile transformari de care Bucurestiul are nevoie". Stand alaturi de Videanu, premierul Tariceanu a facut si el un apel la bucuresteni, chemandu-i sa vina la vot. Cand insa a fost intrebat daca mai are noutati despre ziaristii romani disparuti in Irak, el a spus sec: "multumesc". Ca la un semn, intre ziaristi si SPP-isti s-a creat un melee din care au iesit invingatori cei din urma. Familiile Videanu si Tariceanu au reusit atunci sa paraseasca scoala, fara sa mai fie deranjati nici de caini si nici de presa. La poarta, Adriean Videanu s-a aplecat catre Mona Musca si i-a soptit cu un aer confidential: "mergem la masa". In urma lor, maidanezul maroniu se scarpina de zor si privea imensul panou electoral amplasat vizavi de sectia de vot pe care scria: "Majoritatea Consiliului General il asteapta pe Adriean Videanu".
Publicat de : Mircea MARIAN
Data publicării: 04 Apr 2005 - 12:34
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=2912&titlu=Videanu___salvat_de_sepepistii_lui_Tariceanu