Actualul viceprimar al Zalăului se vrea primar [1]

Președintele PD-L Sălaj, Viorel Stanca, nu a mai așteptat luna martie (așa cum a promis) și a prezentat, oficial, candidatul partidului pentru Primăria Zalău. Acesta este actualul viceprimar, Dorel Labo, ales însă pe listele PNL la ultimele alegeri și dat afară din Partidul Democrat, în 2002, chiar de Stanca, transmite corespondentul AMOS News.

Gen. (r) SRI, Viorel Stanca, liderul PD-L Sălaj, a spus că în 26 februarie a avut loc o ședință lărgită a Biroului Politic Județean, ocazie cu care a fost prezentată candidatura lui Labo, ședința BPJ fiind aprobată și de conducerea partidului.

Dorel Labo a fost membru PD cu funcții de conducere în organizația județeană (mai precis vicepreședinte până în mai 2002, când datorită unor controverse cu Radu Capîlnașiu a plecat din partid cu încă 12 membri, toți de valoare).

Liderul PD-L Sălaj, Viorel Stanca se dă acum garantul promisiunilor electorale făcute de Labo și se declară convins că alegerea făcută este cel mai bun lucru pentru Zalău.

Actualul viceprimar al Zalăului, Dorel Labo, a spus că la 8 ani de la înscrierea în PD "revin pentru a continua ce am început atunci. Sunt convins azi că PD-L va câștiga alegerile locale și cele generale ce vor avea loc în acest an și, implicit, Primăria Zalău".

Oarecum curios este faptul că Dorel Labo a devenit membru "cu acte în regulă" al PD-L, înscriindu-se în acest partid pe data de 26 februarie, fără a depune o demisie sau vreun act oficial liderilor PNL Sălaj.
Publicat de : Iulian DUMA
Data publicării: 29 Feb 2008 - 05:29
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=28515&titlu=Actualul_viceprimar_al_Zalaului_se_vrea_primar