Bugetul Camerei Deputaților va fi suplimentat cu 5 milioane de lei, pentru finanțarea cheltuielilor necesare organizării summitul-ui NATO [1]

Potrivit documentului de presă, măsura privind suplimentarea bugetului s-a impus în urma unei analize asupra bugetului Camerei Deputaților pe 2008, din care a reieșit că sumele alocate pentru organizarea în condiții optime a Summit-ului NATO de la București (2-4 aprilie 2008) sunt insuficiente, informează un comunicat de presă al Guvernului, remis AMOS News.

Potrivit actului normativ adoptat de Guvern, bugetul Camerei Deputaților va fi suplimentat din Fondul de rezervă bugetară la dispoziția Guvernului, la Cap. 51.01 "Autorități publice și acțiuni externe", titlul  "Bunuri și servicii".

Ministerul Economiei și Finanțelor este autorizat să introducă modificările corespunzătoare în structura bugetului de stat și în volumul și structura bugetului Camerei Deputaților pe anul 2008.


Publicat de : ---
Data publicării: 28 Feb 2008 - 05:25
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=28490&titlu=Bugetul_Camerei_Deputatilor_va_fi_suplimentat_cu_5_milioane_de_lei__pentru_finantarea_cheltuielilor_necesare_organizarii_summitul_ui_NATO_