Constanța: Foștii deputați PSD Marian Motoc și Stefan Giuglea s-au înscris în PC [1]

Doi foști deputați PSD s-au întors în politică. Marian Motoc și Stefan Giuglea, deputați în mandatul 2000-2004 au fost inlaturati din PSD de echipa condusa de Radu Mazăre, transmite corespondentul AMOS News.


Cei doi s-au inscris zilele trecute in organizatia judeteana a Partidului Conservator. Dupa ce, o perioada destul de lunga de timp, au fost simpli spectatori ai scenei politice, cei doi vor sa puna umarul la depasirea pragului de 5%, obiectiv pe care Partidul Conservator si-l propune pentru urmatoarele alegeri.  Marian Motoc este cunoscut drept un apropiat a lui Miron Mitrea, in timp ce Stefan Giuglea a mai cochetat dupa plecarea din PSD si cu Partidul Ecologist.

Motoc va ocupa functia de presedinte al conservatorilor la nivelul organizatiei municipale, in timp ce lui Stefan Giuglea i s-a propus postul de vicepresedinte.


Publicat de : Lavinia SICLITARU
Data publicării: 28 Feb 2008 - 05:25
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=28489&titlu=Constanta__Fostii_deputati_PSD_Marian_Motoc_si_Stefan_Giuglea_s_au_inscris_in_PC