Senatorul Tîlvăr cere refacerea sistemului de irigații Biliești [1]

Senatorul PSD Angel Tîlvăr i-a cerut ministrului agriculturii Dacian Cioloș o situație cu sumele care vor fi alocate pentru refacerea sistemelor de irigații din Vrancea, transmite corespondentul AMOS News.

Angel Tîlvăr i-a cerut ministrului Dacian Cioloș să menționeze exact suma ce va fi alocată pentru refacerea sistemului de irigații Biliești-Slobozia Ciorăști din Vrancea. Senatorul a avut zilele trecute o întâlnire cu țăranii din zonă care i s-au plâns că au semnat contracte pentru irigații însă nu pot folosi sistemul.

„Acesta este un obiectiv foarte important pentru agricultorii vrânceni. Fermierii care au încheiat contracte de irigații pentru 2008 riscă să nu primească nici un strop de apă. I-am cerut ministrului să spună ce fonduri va aloca pentru repararea acestui sistem, însă îmi este teamă că nu vor fi finalizate lucrările în acest an“, a declarat senatorul PSD.
Publicat de : Nicoleta EPURE
Data publicării: 27 Feb 2008 - 04:58
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=28486&titlu=Senatorul_Tilvar_cere_refacerea_sistemului_de_irigatii_Biliesti