Elena Basescu vrea functie in PD-L [1]

Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, a declarat sambata, la finalul sedintei Biroului Permanent National, ca dupa mai putin de doua luni de la comasarea prin absorbtie a PD cu PLD "nu sunt probleme", iar principiul dupa care se merge in organizatie este "cel mai bun candideaza"

. "Dupa mai putin de doua luni, nu sunt probleme in constructia partidului si nici nu vor fi, pentru ca noi mergem inainte dupa un singur principiu in organizatie: cel mai bun candideaza", a mai spus Blaga. Liderul PD-L a afirmat ca si el a intrat in analiza pentru candidatura la alegerile pe Bucuresti. "Este o analiza interna, serioasa, pe care o facem efectiv pentru a vedea cum stam", a sustinut Vasile Blaga. In ultima perioada, s-au vehiculat mai multe nume pentru candidatura pe Bucuresti, in conditiile in care Adriean Videanu nu mai este sustinut de partid, el insusi refuzand sa mai candideze. Astfel, in cursa ar fi Vasile Blaga, viceprimarul Razvan Murgeanu, vorbindu-se chiar si de Radu Berceanu. Pe de alta parte, Elena Basescu si-a anuntat oficial intentia de a candida pentru postul de secretar general al Organizatiei de Tineret al PD-L, precum si dorinta de a face parte din echipa condusa de Monica Iacob-Ridzi, care candideaza la functia de presedinte al acestei organizatii.
Publicat de : ---
Data publicării: 04 Feb 2008 - 05:06
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=28167&titlu=Elena_Basescu_vrea_functie_in_PD_L