Suceava: Primarii PNL ai Sucevei și Fălticeniului vor reprezenta PD-L în alegerile electorale [1]

Președintele Organizației județene a PNL Suceava și primar al municipiului reședința de județ, Ion Lungu, va candida pentru un nou mandat la Primaria Sucevei, însă din partea PD-L, transmite corespondentul AMOS News.

Nu a trecut la PDL Suceava in mod oficial, dar astazi, intr-o conferinta de presa, primarul liberal al Sucevei, Ion Lungu, a anuntat ca va candida pentru al doilea mandat, din partea Organizatiei judetene a PD-L Suceava. El a spus ca revine in vechea echipa din 2004, alaturi de senatorul Gheorghe Flutur, in ale carui proiecte politice crede si pe care vrea sa le duca pana la capat. In acelasi timp, Lungu a tinut sa precizeze ca nu demisioneaza din PNL pentru a nu-i adduce prejudicii, dar ca este si va ramane simpatizant al PD-L.
Si Gheorghe Flutur, liderul Organizatiei judetene a PD-L Suceava, a afirmat ca s-a reunit “tripleta de aur” a Moldovei, formata din primarii municipiilor Botosani, Piatra Neamt si Suceava, care in 2004 au castigat fotoliile de primar pe listele PNL. Toti trei vor candida pentru un nou mandat de primar din partea democrat-liberalilor, dar spre deosebire de Ion Lungu, care la ora actuala este, inca, lider al liberalilor din judetul Suceava, Catalin Flutur, primar de Botosani, si Gheorghe Stefan, primar de Piatra Neamt, au fost suspendati din PNL.
 
De asemenea, in aceeasi conferinta de presa, Vasile Tofan, vicepresedinte al Organizatiei judetene a PNL Suceava si primar al municipiului Falticeni, judetul Suceava, a anuntat ca va candida pentru un nou mandat de primar, insa din partea PD-L Suceava.
 
Doina BOGHIAN
Publicat de : ---
Data publicării: 04 Feb 2008 - 05:05
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=28159&titlu=Suceava__Primarii_PNL_ai_Sucevei_si_Falticeniului_vor_reprezenta_PD_L_in_alegerile_electorale