Ziarista agresata de fiul deputatului Traian Dobre

Cristi Dobre, baiatul deputatului PNL Traian Dobre, risca pana la doi ani de inchisoare daca nu o va convinge pe prezentatoarea tv Aida Ursu sa-si retraga plangerea

.
Politistii ieseni au deschis dosar penal pe numele fiului deputatului. „Se intocmeste dosarul penal pentru infractiunea de lovire. Daca nu se va produce o impacare intre agresor si victima, vom face propunerea de trimitere in judecata", a declarat Liviu Zanfirescu, seful Inspectoratului Judetean de Politie Iasi.
Sambata noapte, Cristi Dobre a lovit-o in plina figura pe Aida Ursu, prezentatoare tv la un post local din Iasi. Incidentul a avut loc intr-un club, victima alegandu-se cu nasul fracturat si buza sparta. Cristi Dobre nu este la prima abatere de acest gen, dar de fiecare data a scapat basma curata.
Aida Ursu a ame­nintat ca-i va intenta proces agresorului si nu se va lasa pana ce acesta nu va fi tras la raspundere pentru fapta comisa. "Am fost sunata de deputatul Traian Dobre, tatal celui care m-a lovit. A vrut doar sa-si ceara scuze in numele fiului", ne-a spus Aida Ursu. (Iulian Banila)
Publicat de : ---
Data publicării: 18 Dec 2007 - 05:52
 

Link știre