[1]

Piedone s-a dezlantuit marti seara in Regie! Candidatul Partidului Blocul National Democrat, Popescu Cristian Victor - Piedone, insotit de peste 1500 de studenti, a facut o noapte alba in Discoteca „Maxx” din Complexul Studentesc Regie, spre bucuria studentilor simpatizanti.

Piedone s-a hotarit sa petreaca o noapte in mijlocul studentilor pentru „a lua pulsul” viitorilor intelectuali ai tarii, dupa ce, cu o zi inainte, inspectase caminele si cantinele pentru a vedea in ce conditii traiesc si invata acestia.

Candidatul Partidului Blocul National Democrat a privit cum cei peste 1500 de studenti au dansat si au strigat „Politehnica si Regia voteaza cu Piedone!”. „Greul” competitiei electorale a facut cinste tuturor baietilor cu cite o bere, iar domnisoarelor - cu cite un suc.

Piedone s-a distrat pe cinste alaturi de armata sa de sustinatori intr-o seara in care toata lumea a uitat, pentru citeva momente, de grijile cotidiene. La plecarea din club, Piedone a fost ovationat de studentii care i-au cerut sa-si faca un obicei din a veni in mijlocul lor si cind va fi Primar General.
Publicat de : ---
Data publicării: 30 Mar 2005 - 09:45
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=2760&titlu=