Vacaroiu: Parlamentul, un cotet in curtea Palatelor [1]

Presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu, a declarat la sedinta Birourilor Permanente privind asumarea raspunderii Guvernului pe uninominal, ca prin scandalul in jurul acestui subiect politicienii nu fac altceva decit sa "dea de mincare presei"

. "Ce schimba domnul Basescu prin referendum? Nimic! Sa vedeti ce va urma - atacuri la Curtea Constitutionala si din partea senatorilor si din partea presedintelui si pe toata chestiunea aceasta dam de mincare la presa si vom continua cu un circ penibil, iar Parlamentul este un fel, cum sa spun, de cotet in curtea Cotroceniului si a Palatului Victoria. Sintem intr-un cotet acolo si mai scoatem capul prin cotetul acela si mai latra cite unul. Imi cer scuze ca ma exprim atit de dur, dar vreau sa sesizati ca sintem in Birourile permanente reunite si purtam o discutie extraordinar de penibila", a spus Vacaroiu, potrivit stenogramei sedintei conducerii Parlamentului.


alte articole din Politica.
Publicat de : ---
Data publicării: 27 Oct 2007 - 04:22
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=27219&titlu=Vacaroiu__Parlamentul__un_cotet_in_curtea_Palatelor