Radu Opaina: "Bucurestiul e un oras in suferinta" [1]

Candidatul Partidului Umanist la Primaria Generala a Capitalei, Radu Opaina, este de parere ca Bucurestiul este un oras in suferinta.

"Bucurestiul este un oras in suferinta. Speranta bucurestenilor de a avea un trai linistit, civilizat, atat in familie, cat si in comunitate, aproape a disparut. Bucurestenii au dreptul la o viata mai buna, au dreptul la un primar care sa se ocupe de oras, nu de politica. Problemele oamenilor de la bloc sunt si problemele mele si toate se pot rezolva cu un bun administrator la primarie. Eu stiu din experienta ca exista solutii pentru orice situatie. Stiu solutiile pentru Bucuresti, pentru ca de opt ani administrez si rezolv problemele oamenilor din acest oras. Pe 3 aprilie va chem sa-mi fiti alaturi la vot, sa deblocam primaria si sa redam speranta pentru un Bucuresti civilizat", le-a spus Opaina alegatorilor din zona Cismigiu, Sebastian si cartierul Rahova. De asemenea, el a aratat ca atunci cand va fi primar al Capitalei va infiinta politia administratiei, care va verifica felul in care se comporta functionarii cu cetatenii, iar cei care gresesc vor fi pedepsiti".
Publicat de : Redactia Curentul
Data publicării: 29 Mar 2005 - 09:00
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=2714&titlu=Radu_Opaina____Bucurestiul_e_un_oras_in_suferinta__