Primaria Capitalei cumpara case [1]

Primaria Capitalei intentioneaza sa cumpere de pe piata garsoniere si apartamente cu pana la patru camere pentru persoanele evacuate din casele nationalizate

.

Imobilele trebuie sa aiba acces la utilitati publice, sa fie construite dupa 1980 si sa nu existe litigii in instanta privind statutul de proprietate.

Cei care vor sa participe la licitatie trebuie sa depuna o scrisoare de garantie bancara la casieria municipalitatii, in numerar, in cuantum de 300 de  lei pentru o garsoniera ofertata, 500 de lei pentru un apartament cu doua camere, 700 de  lei pentru unul cu trei camere si 900 de  lei pentru un apartament cu patru camere. Cererea pentru acest tip de locuinte este de 2.000-3.000, iar evidenta privind persoanele evacuate se afla la primariile de sector.

Repartitia acestor locuinte se va face pe baza unui proiect de hotarare discutat de consilierii municipali, de Primaria Capitalei sau de administratiile locale. Pana in prezent, nu exista insa niciun ofertant care sa-si fi manifestat dorinta de a participa la negocierile cu municipalitatea.


Publicat de : ---
Data publicării: 29 Aug 2007 - 04:56
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=26640&titlu=Primaria_Capitalei_cumpara_case