Cristian Popescu Piedone: Primăria a prelungit ilegal contractul cu REBU în sectoarele 1 și 4 [1]

Vicepreședintele PC București, Cristian Piedone, a anunțat azi că va face plângere penală împotriva celor care au semnat pentru prelungirea contractului REBU cu sectoarele 1 și 4. El a explicat că Primăria nu mai avea voie să prelungească în 2007 contractul cu REBU pentru că o făcuse deja în 2002.

"Contractul s-a încheiat după legea achizițiilor publice la vremea respectivă și nu a mai avea voie să fie prelungit, decât o singură dată. Lucru care s-a petrecut în anul 2002. Acum, în 2007, pe baza acestei crize a gunoaielor, care angajează lupte de stradă în București între firmele de profil, s-a mai făcut o prelungire. Este o prelungire și o ilegalitate penală", a declarat conservatorul.

Piedone a mai acuzat REBU de concurență neloială și de faptul că directorul acestei firme este numit în funcție de primar pe criterii politice.

Cristian Popescu Piedone a mai anunțat că PC București va face o plângere internațională pentru ca firmele de salubrizare din România să fie monitorizate.


Publicat de : ---
Data publicării: 29 Aug 2007 - 04:56
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=26639&titlu=Cristian_Popescu_Piedone__Primaria_a_prelungit_ilegal_contractul_cu_REBU_in_sectoarele_1_si_4