Videanu s-a întors pe Coasta de Azur, în vacanta cu familia [1]

26

.07.2007

Primarul Adriean Videanu si-a reluat ieri concediul de odihna, întrerupt de avertizarea cu cod rosu din 24 iulie, în care a fost inclusa si Capitala. Pentru a nu se afla ca lipseste, Videanu a pus soferul sa aduca masina Volkswagen Touareg în parcarea laterala a Primariei Capitalei, acolo unde primarul o tine de obicei, cand vine la serviciu.

Ca sa para prezent în oras, la sediul primariei Capitalei a fost convocata chiar si o sedinta municipala. Numai ca aceasta a fost prezidata de viceprimarul Razvan Murgeanu, cel care tine în continuare fraiele municipalitatii, întrucat Videanu nu a anulat dispozitia prin care îl deleaga sa-i tina locul pe perioada concediului, adica pana maine. Doar ca functionarii au vazut lipsa de pe holuri a sepepistilor care îi asigura permanent protectia primarului general. Si nici Touaregul nu a fost miscat toata ziua, nici macar tras la umbra de sub soarele de foc, asa cum proceda soferul de obicei. Functionarii si-au dat seama, în cele din urma, ca primarul nu se afla în sediu si si-au luat si ei ore libere, mai ales ca orasul se afla sub canicula.

Videanu se întorsese la Bucuresti din concediul de odihna de sapte zile lucratoare la care avea dreptul de anul trecut, din cauza cresterii nivelului de avertizare, de la codul portocaliu la cel rosu. Urmarit de paparazzi din Romania pe Coasta de Azur, unde îsi petrecea vacanta cu familia si cativa prieteni, el a revenit marti în Bucuresti, unde a criticat Guvernul pentru lipsa procedurilor în cazul temperaturilor extreme. Marti seara a plecat înapoi, langa familie. Ultima zi de concediu a lui Videanu va fi vineri, cand expira si delegatia de a-i tine locul data viceprimarului Razvan Murgeanu.


Publicat de : ---
Data publicării: 26 Iul 2007 - 05:29
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=25900&titlu=Videanu_s_a_intors_pe_Coasta_de_Azur__in_vacanta_cu_familia