Sibiul, accesibil si printr-un portal 3D [1]

26

.07.2007

Oricine are acces la internet are, de-acum, acces virtual la Sibiu. Consiliul Judetean Sibiu a lansat ieri un portal 3D, mijloc modern si eficient de promovare a Capitalei Culturale Europene.Consiliul primise, la finele anului trecut, 2,4 milioane RON, destinati crearii de centre si sisteme de informare turistica pentru Sibiu. In urma ofertelor primite, oficialii locali s-au ales, contra sumei de 132.655 RON, cu un portal 3D, creat de firma SC ADN Plus SA. Sistemul, o noutate pe piata de la noi, include cinci componente: portalul propriu-zis, un software de prezentare a imaginilor din întregul judet, un soft interactiv dedicat realizarii unor circuite în Sibiu, un soft de comunicare între centrele de informare turistica si interfata web pentru tot portalul.

Cu ajutorul acestui produs, internautii si cei care vor cumpara DVD-ul cu portal se pot plimba prin oras, pot vedea „de aproape” cladirile si monumentele istorice si ceea ce e interesant prin partea locului. Nu doar romanii vor avea parte de o astfel de distractie culturala: portalul „Sibiu 3D” va fi prezentat la targurile internationale de turism, astfel ca potentialii vizitatori ai Romaniei se pot familiariza de-acasa cu specialitatile noastre.

„Sibiu 3D” va putea fi procurat pe suport DVD sau descarcat de pe site-urile www.sibiu3D.ro si www.sibiu3D.com. (D.P.)


Publicat de : ---
Data publicării: 26 Iul 2007 - 05:28
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=25897&titlu=Sibiul__accesibil_si_printr_un_portal_3D