Melescanu, acuzat ca-si face campanie pe bani publici [1]

Aparut in editia din 26 Iulie 2007

Presedintele PD Prahova, Roberta Anastase, il acuza pe ministrul Apararii, Teodor Melescanu, ca isi face campanie electorala in judet pe bani publici

.

Roberta Anastase ii reproseaza ministrului Apararii ca, impreuna cu mai multi lideri ai PNL, a deturnat un program de informare despre UE pentru a-si face campanie electorala. Mai precis, in cadrul proiectului "Manifest pentru Uniunea Europeana", pe autobuzele apartinind Regiei de Transport Public Ploiesti au fost afisate figurile unor politicieni, printre care si cea a actualului ministru al Apararii, Teodor Melescanu, ales in 2004 senator de Prahova.

"Asistam la o campanie electorala facuta, fara nici un pic de jena, pe bani publici", acuza ieri Anastase intr-o conferinta de presa. Ea sustine ca este o legatura intre faptul ca in cadrul campaniei apar doar fetele unor anumiti politicieni din judet, imputind faptul ca printre sponsorii proiectului se afla institutii publice conduse de apropiati ai liberalilor sau care sint in subordinea altora conduse de lideri liberali.

"Cred ca nu intimplator figura presedintelui Consiliului Judetean Prahova, Florin Anghel, apare pe autobuze cit timp Termoelectrica se afla in subordinea Consiliului Judetean, asa cum nu intimplator ministrul Apararii si alti doi deputati liberali apar pe autobuze, din moment ce unul dintre sponsorii proiectului este o institutie de stat, condusa de sotia presedintelui PNL Prahova", spune Anastase. Societatea Termoelectrica este detinuta in totalitate de Consiliul Judetean si de Oficiul Judetean de Consultanta Agricola, institutie condusa de sotia presedintelui PNL Prahova, Adrian Semcu. "Voi sesiza Curtea de Conturi, Autoritatea Electorala si politia, pentru a verifica si a ancheta modul de desfasurare a proiectului", a incheiat Roberta Anastase.


Publicat de : ---
Data publicării: 26 Iul 2007 - 05:28
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=25896&titlu=Melescanu__acuzat_ca_si_face_campanie_pe_bani_publici