Lia Ardelean s-a întâlnit cu liderii organizațiilor de pensionari [1]

Președintele Partidului Conservator Arad, deputatul Lia Ardelean, a avut miercuri o întâlnire informală cu reprezentanții organizațiilor de pensionari care activează în județ.

Lia Ardelean le-a prezentat propunerile legislative pe care le-a inițiat în acest mandat în favoarea pensionarilor.
 
„Față de alți oameni politici, care folosesc pensionarii drept masă electorală, eu am fost preocupată încă de la începutul mandatului de doleanțele persoanelor vârstnice și voi continua susținut demersurile pe acest segment și în perioada următoare”, a subliniat deputatul conservator.

Liderii organizațiilor de pensionari i-au prezentat parlamentarului PC propunerile lor în vederea regândirii unei noi legi a pensiilor, care să remedieze toate disfuncționalitățile existente în prezent.
 
În finalul întrunirii, Lia Ardelean a deplâns lipsa de unitate a organizațiilor de pensionari, apreciind că solidaritatea acestora ar fi extrem de benefică pentru apărarea intereselor persoanelor pe care le reprezintă acestea.
 
„Din păcate, pensionarii sunt divizați în foarte multe organizații, care, din această cauză, nu își pot susține cum trebuie propunerile pentru îmbunătățirea vieții celor pe care-i reprezintă. Consider că organizațiile respective trebuie să strângă rândurile și să elaboreze puncte de vedere unitare, care vor fi mai ușor de susținut și promovat, inclusiv în Parlament”, a punctat Lia Ardelean.


Publicat de : ---
Data publicării: 26 Iul 2007 - 05:28
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=25894&titlu=Lia_Ardelean_s_a_intalnit_cu_liderii_organizatiilor_de_pensionari