PC cere votarea propunerii privind reducerea TVA la produsele alimentare de bază [1]

PC a făcut un apel, prin vocea senatorului Sabin Cutaș, către partidele parlamentare, să susțină proiectul conservatorilor privind reducerea TVA la produsele alimentare de bază.

Cutaș a opinat că votarea de către legislativ a acestui proiect vine și în întâmpinarea inițiativei ministrului agriculturii privind propunerea de reducere a TVA la produsele de panificație.

"Propunerea legislativă a PC a parcurs toate etapele legislative și așteaptă votul final al plenului Camerei Deputaților. Este o soluție absolut viabilă și solicităm sprijinul Guvernului pentru adoptarea acestui proiect. Dacă vom avea sprijinul PNL și UDMR, inițiativa noastră va trece în sesiunea din toamnă", a spus Cutaș.

Pe de altă parte, purtătorul de cuvânt al PC, deputatul Bogdan Ciucă, a arătat că reducerea TVA la produsele de bază este cu atât mai importantă, cu cât, din cauza secetei, se va majora prețul la pâine, carne și produse lactate.


Publicat de : Andrei DINU
Data publicării: 25 Iul 2007 - 05:52
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=25892&titlu=PC_cere_votarea_propunerii_privind_reducerea_TVA_la_produsele_alimentare_de_baza