Un deputat PD a investit 12 milioane de euro in "Paradis acvatic" [1]

    Deputatul PD de Brasov Dumitru Puchianu este posesorul unui complex de divertisment si sanatate intitulat "Paradisul Acvatic"

. In Paradisul deschis publicului de parlamentarul democrat, dotarile pornesc de la sezlonguri si toboganele cu apa si ajung la un hotel, un restaurant, un centru Spa, o sala de fitness, un salon de frumusete, saune umede sau uscate si sase piscine. Potrivit declaratiei de avere de pe site-ul Camerei Deputatilor, Puchianu are, impreuna cu fratele sau, George Ioan Puchianu, o firma de constructii in Zarnesti. Investitiile familiei Puchianu pentru realizarea acestui centru s-au ridicat la aproximativ 12 milioane de euro. "In urma cu 15 ani, am fost in Germania si am vazut un loc identic cu acesta. Acum, il putem avea aici la Brasov, pentru brasoveni. Chiar daca mai sunt cateva lucruri de pus la punct, va adresez tuturor invitatia de a va bucura alaturi de noi in paradis", a declarat Dumitru Puchianu, la inaugurarea oficiala a complexului (Carmen Corbu)

Publicat de : Realitatea Romaneasc
Data publicării: 25 Iul 2007 - 05:51
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=25882&titlu=Un_deputat_PD_a_investit_12_milioane_de_euro_in___Paradis_acvatic__