PNȚCD Arad a cerut autosuspendarea primarului Gheorghe Falcă [1]

Președintele PNȚCD Arad, Claudiu Cristea, i-a cerut, luni, primarului municipiului Arad, democratul Gheorghe falcă, să se autosuspende din funcție pe perioada în care acesta este cercetat de procurorii anticorupție, informează corespondentul AMOS News.


„Autosuspendarea lui este un gest de normalitate. Numeroasele dosare în care este anchetat sau învinuit primarul Aradului aruncă o pată pe obrazul comunității. Aradul și arădenii nu merită să fie arătați cu degetul pentru comportamentul unei persoane. Îi cerem domnului Falcă să se autosuspende pe perioada derulării acestor cercetări, urmând exemplul dat de părintele său spiritual Traian Băsescu. Să dovedească astfel că este atașat cu adevărat de comunitatea arădeană și nu este bântuit doar de obsesia imaginii și a ghiftuirii clienților personali sau de partid“, a declarat, luni, președintele PNȚCD Arad.

Claudiu Cristea a mai afirmat că preocuparea centrală a administrației Falcă aste imaginea proprie și satisfacerea clientelei politice a primarului. „Numărul de «afaceri» în care este deja implicat actualul primar ne indică faptul că nu avem de a face cu situații accidentale. Cazurile de notorietate în presa locală și centrală ne arată că avem de a face cu un sistem clientelar foarte bine pus la punct“, a susținut liderul țărănist.
Publicat de : Paul PREDA
Data publicării: 24 Iul 2007 - 05:38
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=25874&titlu=PNTCD_Arad_a_cerut_autosuspendarea_primarului_Gheorghe_Falca