Băsescu își continuă în anonimat, concediul la Neptun [1]

Șeful statului, Traian Băsescu, a părăsit aseară reședința prezidențială de la Neptun și a luat din nou pulsul vieții de noapte al teraselor, transmite corespondentul AMOS News. Președintele se află de mai bine de o săptămână la mare și nu a lipsit decât câteva ore în acest interval, timp în care a participat în Capitală la ceremoniile prilejuite de Ziua națională a Franței. În rest, a evitat total aparițiile în public.

Traian Băsescu a părăsit cartierul rezidențial din staținea Neptun puțin înainte de ora 22.00.

S-a refugiat la una din terasele preferate din apropierea stabilimentului și a încercat să dea impresia că a evitat o baie de mulțime. A acceptat, totuși, să se fotografieze cu câțiva admiratori.

Vila prezidențială de protocol de la Neptun s-a transformat pt președinte într-o adevărată fortăreață în ultima perioadă.

De zece zile, Traian Băsescu nu a lăsat impresia că ar fi părăsit domiciliul de pe litoral. Cu o excepție: sâmbăta trecută, atunci când a fost prezent la București la ceremoniile legate de Ziua Franței.

În aceeași seară, însă, s-a întors la Costinești ca să dea darul la nunta fiului prietenului său, Theodor Stolojan.


Publicat de : Lavinia SICLITARU
Data publicării: 19 Iul 2007 - 05:55
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=25832&titlu=Basescu_isi_continua_in_anonimat__concediul_la_Neptun