Cabinetul parlamentar al lui Stelian Dutu, tinta unui incendiator [1]

    Deputatul democrat de Constanta Stelian Dutu a depus o plangere la Politie, reclamand o tentativa de incendiere a cabinetului sau parlamentar dintr-o comuna constanteana

. Stelian Dutu, care este si lider al filialei judetene PD Constanta, a declarat ca, in cursul noptii, usa de la sediul cabinetului sau parlamentar din localitatea Adamclisi a fost stropita cu un amestec de substante chimice de catre un individ, angajat al primariei.
Deputatul a fost anuntat despre cele intamplate de catre liderul filialei PD din comuna Adamclisi, care a relatat si ca individul a incercat sa stropeasca si doi martori la tentativa de incendiere. Miercuri dimineata, liderul filialei PD Adamclisi a gasit la usa cabinetului parlamentar sticla respectiva si un chibrit.
Dutu a sesizat Inspectoratul de Politie al judetului Constanta, cerand o ancheta pentru gasirea vinovatilor, deoarece considera ca actiunea are un caracter premeditat. Politia a inceput o ancheta in acest caz. (Ela Dobre)

Publicat de : Realitatea Romaneasc
Data publicării: 19 Iul 2007 - 05:52
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=25824&titlu=Cabinetul_parlamentar_al_lui_Stelian_Dutu__tinta_unui_incendiator