PNL il someaza pe Basescu sa promulge legea pensiilor [1]

    Biroul Politic Central al PNL a decis ieri sa-l someze pe seful statului sa grabeasca procedura de promulgare a legii pensiilor

. "Referitor la legea pensiilor, il somam pe presedintele Traian Basescu sa grabeasca procedura de promulgare a legii. Il avertizam ca este mai bine sa semneze proiectul de lege in forma in care este astazi, pentru ca, in cazul in care il va transmite spre reexaminare Parlamentului, deputatii si senatorii PNL sunt pregatiti sa participe la sesiunea extraordinara", a declarat vicepresedintele PNL Ludovic Orban.
Vicepresedintele PNL a precizat ca fundamentarea cresterii pensiilor a fost intocmita de ministrul Economiei si Finantelor si de cel al Muncii, dar nu stie daca a ajuns la "chiriasul de la Cotroceni". "Ii transmitem sa nu mai fie atat de ingrijorat de resursele financiare, pentru ca Romania a cunoscut un proces de crestere economica in perioada Guvernului Tariceanu", a mai spus Orban.
In replica, prin purtatorul de cuvant al Presedintiei, Valeriu Turcan, presedintele Traian Basescu cere Guvernului sa accelereze elaborarea documentatiei privind legea pensiilor. "Avand in vedere ca elaborarea documentatiei dureaza atat de mult, este evident ca, pana la interventia presedintelui, aceasta fundamentare nu a existat nicio secunda", a declarat Turcan. (C.C.)

Publicat de : Realitatea Romaneasc
Data publicării: 17 Iul 2007 - 05:37
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=25808&titlu=PNL_il_someaza_pe_Basescu_sa_promulge_legea_pensiilor