Varujan Vosganian: "Băsescu să plece de la Cotroceni" [1]

Varujan Vosganian a cerut președintelui Traian Băsescu să plece de la Cotroceni dacă nu promulgă legea pensiilor, transmite corespondentul AMOS News.

Prezent la Iași pentru a înmâna acțiuni la Transelectrica persoanelor expropriate de comuniști, ministrul Economiei și Finanțelor, Varujan Vosganian a declarat în cadrul unei conferințe de presă că Traian Băsescu ar trebui să plece de la Cotroceni dacă nu promulgă legea pensiilor.

" Domnul președinte,Traian Băsescu, dacă nu promulgă legea și noi includem în legea bugetului aceste sume, să plece. Iar dacă nu le băgăm, plecăm noi" a declarat Varujan Vosganian.

Acesta a mai spus că în următorii cinci ani în România va fi o creștere economică substanțială care va permite majorarea pensiilor."Poate că domnul președinte se teme că PD ul va veni la putere și nu o să continuie ce facem. Dacă nu sunt în stare, să nu vină" a mai spus Vosganian.


Publicat de : Loredana POPOVICI
Data publicării: 16 Iul 2007 - 05:36
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=25791&titlu=Varujan_Vosganian____Basescu_sa_plece_de_la_Cotroceni__