Primarul Capitalei va pastra Touaregul de la Interne pana în decembrie [1]

16

.07.2007

Primarul Capitalei, Adriean Videanu, va putea folosi pana la sfarsitul anului masina Volkswagen Touareg luata în comodat de la Ministerul Internelor, cu care a venit de la Guvern la Primaria Capitalei.

Contractul de comodat expira în luna decembrie a acestui an, iar ministrul Internelor si Reformei Administratiei, Cristian David, i-a permis primarului general sa foloseasca în continuare autoturismul, pana la expirarea contractului.

Fostul ministru de Interne Vasile Blaga l-a ajutat pe Videanu sa ia masina pe vremea cand detinea functia de vicepremier pe probleme economice si a realizat alaturi de liberali programul de guvernare.

Videanu a pastrat autoturismul si dupa ce a devenit primar general, în locul lui Traian Basescu, plecat la Cotroceni.

Primarul general spune ca, în decembrie, cand va expira contractul de comodat, nu va cumpara un nou autoturism pentru conducerea Primariei, ci va lua o masina de serviciu de la una din firmele familiei sale, Titanmar sau Marmosim. (T.L.V.)


Publicat de : ---
Data publicării: 16 Iul 2007 - 05:35
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=25788&titlu=Primarul_Capitalei_va_pastra_Touaregul_de_la_Interne_pana_in_decembrie