Basescu îl ia peste picior pe Geoana pe tema pensiilor [1]

14

.07.2007

Presedintele Traian Basescu l-a ironizat, ieri, pe liderul PSD Mircea Geoana pentru propunerea de convocare a unei sesiuni extraordinare a Parlamentului, daca seful statului nu promulga Legea pensiilor. „Cred ca ar fi un spectacol unic, Mircea Geoana sa mai cheme o data Parlamentul, sa mai faca ce, sa mai dea o lege si sa am doua legi la promulgare?!”, a spus Basescu.

El a precizat ca, în conformitate cu prevederile constitutionale, el trebuie sa promulge legea în  20 de zile. Actul normativ a venit la Cotroceni pe 6 iulie, asa ca „liota de demagogi” – Mircea Geoana si Bogdan Olteanu – îi cereau degeaba sa promulge legea. Seful statului a mai spus ca nu a primit, înca, de la Guvern, detalii despre sursele de finantare din care va fi suportata cresterea pensiilor, asa cum a cerut în scrisoarea pe care i-a trimis-o, marti, premierului Calin Popescu-Tariceanu.


Publicat de : ---
Data publicării: 14 Iul 2007 - 06:57
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=25778&titlu=Basescu_il_ia_peste_picior_pe_Geoana_pe_tema_pensiilor