Precizări ale Camerei Deputaților în legătură cu un studiu al IPP [1]

Camera Deputaților a dat replica unor informații prezentate de IPP, ieri, conform cărora, câțiva deputați care figurau ca fiind plecați din țară apăreau, în același timp, ca votând, într-o anumită ședință, la lucrările din plen, pe bază de cartelă.

Camera Deputaților spune că din delegația parlamentară care s-a deplasat la Paris, în perioada 21 - 24 iunie 2006, la Reuniunea Comisiilor pentru cultură, știință, educație și pentru probleme economice și dezvoltare, precum și la Strasbourg, în perioada 25 iunie - 1 iulie 2006, la a treia parte a Sesiunii ordinare a APCE, urmau să facă parte, printre alți deputați, Minodora Cliveti și Cezar Preda.

Potrivit precizărilor, Minodora Cliveti a participat numai la a treia Sesiune ordinară 2006 a APCE, în perioada 25 iunie - 01 iulie 2006, fiind prezentă la lucrările Camerei Deputaților în ziua de 22 iunie 2006 și exercitându-și dreptul de vot, în timp ce deputatul Cezar Preda nu a efectuat deplasarea în străinătate, fiind prezent la lucrările Camerei în zilele de 22, 26 și 27 iunie 2006, exprimându-și, astfel, dreptul de vot.

”Cheltuielile care apar în situația prezentată de IPP reprezintă contravaloarea taxei de neutilizare a biletului de avion, suportate potrivit legii, de la bugetul Camerei Deputaților”, se afirmă în comunicatul publicat pe site-ul forului legislativ. 


Publicat de : Andrei DINU
Data publicării: 14 Iul 2007 - 06:56
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=25772&titlu=Precizari_ale_Camerei_Deputatilor_in_legatura_cu_un_studiu_al_IPP